Stolta pristagare på Karlshamns andra KAN-gala

 

Stolta pristagare på Karlshamns andra KAN-gala

 

Stolta pristagare på Karlshamns andra KAN-gala

Glädje, stolta vinnare och en företagsamhet i framkant.
Så summeras årets Kan-gala som vandrade in på sitt andra år. Det var i lördags som flera värdiga företagare belönades för sina insatser under 2014.

Gilla Karlshamns eget pris gick till Jessica Holmström som driver det hjärtsäkra företaget Techmedico. Det var med följande motivering hon tilldelades priset.

Årets Gilla-Karlshamn pristagare 2015 är en företagsledare med hjärtat på rätta stället. Engagemang för alla invånares gemensamma hälsa och trygghet står i centrum för hennes verksamhet. Hon är dessutom en sann ambassadör för Karlshamn − staden som hennes hjärta klappar extra mycket för och som hon ofta och gärna lyfter fram i olika sammanhang. Hon är en sann glädjespridare och inspiratör.
Genom sitt företag sträcker hon ut sin hand för att få oss att känna oss trygga både i hemmet, på arbetsplatsen och i staden – Jessica Holmström, Techmedico.

jessicaHolmstrom

Det var en lycklig, rörd och stolt vinnare som klev upp på scenen och mottog priset från Ulrika Nordén-Johansson som sitter i Gilla Karlshamns styrgrupp. Jessica avslutade sitt tacktal med följande paroll:
– 2020 ska Karlshamn ha Sveriges bästa livsklimat. Nu kör vi!

jessica+ulrika

Jessica är en av de stora eldsjälarna bland företagen som engagerar sig i Gilla Karlshamn och är dessutom med i fokusgruppen som utvecklar fritid/idrottslivet i Karlshamn.

Övriga priser som delades ut var:
Årets nyföretagare: Frida Åkesdotter, Fridas Design
HOACH – pris för hållbar utveckling: Coop Karlshamn, Conny Berg.
Netport Science Park-priset: Storegate
Årets butik: Futureon – Blekinge mobilskadecenter, Ola Fristedt
Årets företagare: Jörgen Ohlsson och Fredrik Due, Vagnsteknik i Karlshamn AB

Läs mer om galan, vinnarna och se fler bilder via följande länkar:
Sydöstran
BLT
Commersen
Karlshamns Centrumförening

Fler nyheter om

  • Anki är en eldsjäl för Karlshamn

    Mitt i hjärtat av Karlshamn ligger Lundins bokhandel som funnits sedan 1831. Bokhandeln är en uppskattad oas av kunskap, gemenska ...

  • Dags att börja nominera!

    Årets Gilla Karlshamnpristagare blev Johan Holgersson, men vem vinner 2024 års pris? Nu kan du nominera! Känner du någon som är e ...

  • Årets Gilla Karlshamn-pristagare

    När Gilla Karlshamn-priset skulle delas ut på Stadsteatern satt Johan Holgersson lätt försjunken i ett spännande travlopp. Men nå ...