Håll tummarna den 4 oktober!

gruppbild_genomskinlig_final (1)

 

Håll tummarna den 4 oktober!

gruppbild_genomskinlig_final (1)

 

Håll tummarna den 4 oktober!

Den ideella föreningen Hej Blekinge är nominerade i Länsförsäkringars pris "Hållbara Blekinge" på Guldeken den 4 oktober.

Föreningen Hej Blekinge bildades 2017 av ett gäng eldsjälar som ville göra Karlshamn, Blekinge och världen lite bättre. Hej Blekinge är öppna av att möta olika samhällsutmaningar och göra insatser där det efterfrågas men idag är vi mest aktiva inom två områden; integration och äldre.
”Vi vill tillsammans med andra skapa ett mer hållbart och inkluderande samhälle så att fler människor ska känna sig inkluderade och på så sätt också må bättre.”

På Guldeken är vi nominerade till Länsförsäkringars pris ”Hållbara Blekinge” och det är vi stolta över. Priset syftar till att lyfta fram företag, organisationer eller personer som på något sätt agerar hållbart i sin gärning och gör det bättre för Blekinge och blekingebor.
”Det känns väldigt pirrigt! Tarkett och Ronnebyhus är också nominerade så konkurrensen är hård.” Håll tummarna, den 4 oktober vet vi hur det går.

Hej Blekinge vill skapa ett mer inkluderande och hållbart samhälle tillsammans med dig! Vill du vara med? Tveka inte att kontakta oss.

Publicerat: 11 september 2024 av Hej Vänner.

Fler nyheter om