Ny ordförande i Gilla Karlshamn!

w-jesper-utvald

 

Ny ordförande i Gilla Karlshamn!

w-jesper-utvald

 

Ny ordförande i Gilla Karlshamn!

Gilla Karlshamn ideell förening höll den 16 maj sin årsstämma och föreningen valde både ny styrelseordförande och en ny ledamot.

Det blev Jesper Carlsson, 41-åringen från Carltne AB som just förvärvat både Mekonomen och Autoverkstaden som valdes till föreningens nya ordförande.
– Jag har varit medlem och ambassadör under många års tid och jag vill fortsätta det goda arbete som redan görs inom Gilla Karlshamn och försöka ta det till ytterligare en ny nivå. Vi har en bra bredd i styrelsen nu och jag ser med stor tillförsikt fram emot att driva vidare initiativet och aktivt arbeta för att fler ska gilla Karlshamn.

w-jesper-square

Jesper Carlsson

Nyinvald till styrelsen är Linda Åkesson som driver bolaget Hi Unity.
– Jag älskar Karlshamn och brinner för utveckling! Därför ser jag verkligen fram emot styrelsearbetet och möjligheten att bidra med mitt engagemang. Att tillsammans med andra få vara med och skapa Sveriges bästa livsklimat i Karlshamn är ett mycket ärofyllt uppdrag.

w-GK-square

Linda Åkesson

Övriga styrelseledamöter som tidigare: Mikael Svensson från Rabadang (vice ordförande), Peter Mattisson (Cimon), Maria Olin (Best Western Karlshamn) och Per Richardsson (Sparbanken i Karlshamn)

w-övriga

Peter Mattisson (Cimon), Vice Ordförande Mikael Svensson (Rabadang), Maria Olin (Best Western) och Per Richardsson (Sparbanken i Karlshamn)

I valberedningen ingår numera Lisa Mattsson (SEB), Marcus Thengius (Circom) och Johanna Olsson (Maskinklippet)

Själva årsmötet hölls inne i lilla salongen på nya Centrumbiografen efter ett inledande mingel på Italii med lite smakprov från restaurangen. Efter själva årsmötet och en bensträckare bjöd Alfred Appelros på en föreläsning om AI som var mycket intressant. Popcorn ingick till allas glädje.

Tack alla som kom!

Fler nyheter om

  • Drömprojektet Saltsjöbaden!

    JSB har fått klartecken från Länsstyrelsen och kan påbörja projekteringen av lägenheter och restaurang på Karlshamns, kanske Blek ...

  • Blekinges första skybar har öppnat!

    Östra Piren som redan nu har restauranger, eventvåningar, kontor, konsertsalar, biografer, konferensrum och mycket mer har nu fåt ...

  • Campingkungen i Kollevik

    Kolleviks campingby är ett semesterparadis som varje år lockar tiotusentals gäster som får upp ögonen för Karlshamn och starkt bi ...