Robin bjuder de äldre på nybakat

Image-1

 

Robin bjuder de äldre på nybakat

Image-1

 

Robin bjuder de äldre på nybakat

Rockos Bageri på Ronnebygatan bakar allting själv från grunden och det som inte säljs under dagen i affären delar han ut på äldreboenden under eftermiddagen.

Robin berättar att de gläds direkt när de får se honom och att han numera är ett känt ansikte för dem men det varierar vad som blir över. Ibland kan det vara bakelser och ibland kakor.
-Igår var jag på Gustavsborg. Sedan har jag varit på Perennagården och dessförinnan var jag på Solrosen. Det blir lite oftare inne i stan men ibland åker jag till Asarum också. Jag säljer ingenting som är över en dag gammalt. Därför känns bra att det kommer till användning och kan glädja någon.

Image-1

Robin har många idéer och i skrivande stund håller han på att ta  fram ett ölbröd tillsammans med Karlshamns Brygghus 19. Testning, och bakning är i full gång. Målet är att hitta det där perfekta ”WOW-brödet” med en unik smak.
-Min specialitet är handkavlade wienerbröd. Men mest stolt är jag över Mirrelton och den perfekta konsistensen som jag arbetat fram med långa koktider.

Rockos konditori finns på Facebook

Fler nyheter om

  • Kollegorna räddade Fredriks liv!

    Restaurangchef Fredrik Larsson hade änglavakt, ja faktiskt flera på morgonen den 7 februari när han föll ihop på restaurangen. Ko ...

  • Ett positivt Karlshamn

    19 företagare har gått ihop och skrivit följande insändare. Gilla Karlshamn håller självklart med. Vi är sedan länge övertygade om ...

  • Karlshamn växer!

    Nu skapas plats för fler företag & människor att trivas & utvecklas i Karlshamn. Vi konstaterar att 2020-talet kommer föra ...