Vem längtar du efter?

nagonLangtarEfterDig

 

Vem längtar du efter?

nagonLangtarEfterDig

 

Vem längtar du efter?

Låt oss skicka ett fint vykort till någon du saknar utan kostnad!

Vill du skicka ett meddelande till någon du saknar här i Karlshamn? Vi trycker ditt meddelande på ett fint vykort och skickar iväg det utan kostnad löpande fram till 4 mars!

NU HAR BREVLÅDAN STÄNGT FÖR I ÅR OCH ALLA VYKORT HAR SKICKATS IVÄG!

Finaste meddelandet vinner en Karlshamnsupplevelse för fyra personer så att ni kan tillbringa lite kvalitetstid tillsammans nästa gång ni ses!

Det är alltså du som bor kvar här i Karlshamn som skickar en fint meddelande till någon du längtar efter. Men priset vinner ni tillsammans!

Finaste meddelandet vinner Karlshamnsupplevelse!

Detta finns i potten för fyra personer till den som författar de finaste meddelandet!
– En välsmakande lunch på nya Restaurang Italii som blandar svensk husmanskost med Medelhavets rika smaker. Med fokus på utvalda, okomplicerade råvaror erbjuder de en måltid som är tillagad med både kunskap och kärlek. Dessutom i fantastiskt miljö med utsikt över Kastellet.
– Biokväll på nya Centrumbiografen på Östra Piren. Det finns ungefär 15 atmossalonger i Sverige, och två av dem finns numera här i Karlshamn. Ni vinner speciella VIP-biljetter samt ljud, bild och popcorn i världsklass!

NU HAR BREVLÅDAN STÄNGT FÖR I ÅR!

Initiativet är en del av Gilla Karlshamns hemlängtarkampanj

Vi skickar ut nyhetsbrevet ”Hemlängtarbrevet” 4-5 gånger per år. Det innehåller glada nyheter om Karlshamn, hemvändarporträtt, bostadstips och aktuella platsannonser. Med stort hjärta och glimten i ögat. Nu hoppas vi på att era tips kanske ger oss fler prenumeranter och så småningom fler efterlängtade hemvändare!

www.hemlangtare.se

(PS: Vi följer GDPR och använder bara uppgifterna du lämnar för just detta ändamål. Det är självklart frivilligt för de som får vykortet om man vill anmäla sig till nyhetsbrevet Hemlängarbrevet och fortsätta få information om Karlshamns möjligheter.

Fler nyheter om

  • Drömprojektet Saltsjöbaden!

    JSB har fått klartecken från Länsstyrelsen och kan påbörja projekteringen av lägenheter och restaurang på Karlshamns, kanske Blek ...

  • Marita och Moa vann Karlshamnsupplevelsen

    Marita Martinsson i Karlshamn var en av dem som tog chansen och skickade ett vykort via Gilla Karlshamn i samband med ”Alla Längt ...

  • Vinnare i vykortstävlingen!

    Anna Hedlund i Karlshamn var en av de drygt 30 personer som tog chansen och skickade ett vykort via Gilla Karlshamn på "Alla Längt ...