Glädje på näringslivsgalan!

GillaK_41

 

Glädje på näringslivsgalan!

GillaK_41

 

Glädje på näringslivsgalan!

Gilla Karlshamns näringslivsgala bjöd på glädje, musik, vinnare och mingel när nio priser delades ut!

Programledare och artist var Dea Norberg som kommer från Järnavik. Hon har 25 Melodifestivaler i ryggen och 12 Eurovisionfinaler varav 131 mellobidrag och 12 eurovisionbidrag. Hon har körat med Roxette i alla världsdelar, arbetat i Las Vegas med Cirque de Soleil och Viva Elvis, jobbat med Björn Skifs, turnerat från Älvsbyn till Trelleborg med Diggiloo och som fältartist i Bosnien.

Hon inledde hela galan med att framför En stund på jorden tillsammans med barn- och ungdomskören Karlshamn SoulChildren & SoulTweens.

 

En annan lokal artist var Erik Thorell som framförde sin egna låt Heartbeats tillsammans med Oskar Appelqvist på dragspel.

Antonio D, också från Karlshamn men numera boende i Malmö har inom sin genre reggae/dancehall gjort sig ett namn med svängiga låtar på svenska. Han bjöd på musik från flera album både på galan och under middagen.

Gilla Karlshamns eget pris gick till Anki Hansson med motiveringen:

Motivering: ”Med outtröttlig entusiasm och energi ser årets pristagare till att kunskapen om vår stads intressanta historia ständigt förs vidare. Pristagaren bygger viktiga broar mellan historia och nutid med populära stadsvandringar och föreläsningar. Genom sin person har hon också sett till att den anrika butiken mitt i stan blivit mer än bara en vanlig butik. Den är nu en profilerad mötesplats med värme, glädje och kunskap. Allt under ledning av årets pristagare, som verkligen vill att fler ska Gilla Karlshamn.

vinnare Gilla-priset Anki-3

Vår Gilla Karlshamnpristagare

Övriga vinnare

GillaK_redcarpet_61

Årets Serviceföretag: Fotograf Cecilia Jägenmark

vinnare npsp okatima2

NetPort Science Park-priset: Okatima

vinnare nyföretagare tvillingflytt

Kamal Mhed och Hamid Mhed med företaget Tvillingstäd & Flytt AB

vinnare Ung företagare Frej2

Årets Unga Företagare: Anton Frej

w-vinnare-smakställe-gallo-papa

Årets Smakställe: Gallo Papa

vinnare inspiratör clara declair

vinnare shopping Sjöbergs

Årets Shoppingställe: Sjöbergs Herrmode

vinnare Årets Företagare contura steel

Årets Företagare: Patrik Jarlhage, Contura Steel

Fler nyheter om

  • En kärleksfull näringslivsgala!

    En gång per år krokar näringslivet arm för att bygga stolthet och hylla Karlshamns entreprenörer och eldsjälar. Årets gala bjöd p ...

  • Själ och hjärta ledord för Yvonne

    När Yvonne Forssells egen son föddes med en grav cp-skada fick hon ganska snart erfarenhet av personlig assistans i hemmet. Detta ...

  • Mats & Elin Sandelius är årets pristagare

    https://www.youtube.com/watch?v=-jwkPTodsfQ&t=3s Årets Gilla Karlshamnpristagare är Mats & Elin Sandelius. Själva utdelnin ...